zaterdag 19 september 2015

Hoofdgerecht Stroganoff gehakt taart Monique

Stroganoff gehakt taart
·         6 plakjes bladerdeeg (1 eetl bloem)
·         100 g ham
·         6 halve perziken
·         1 kg stroganoff gehakt
·         1 ei
De plakjes bladerdeeg uitrollen (evt.met bloem). Hiermee de de beboterde vorm bekleden.(of in 6 kleine pannetjes)
Bedek de bodem met de plakjes ham. Hierop de drooggedepte perziken,
Stroganoff-gehakt uitbakken en erop doen, goed aandrukken. De overgebleven bladerdeeg erop doen. Geklutst ei erover en in oven doen op 225 C. Grote ovenschaal 45 min. De 6 kleine pannetjes in een kwartiertje.
 
Bijpassende salade maken van:
·         Komkommer
·         Tomaat
·         Paprika
·         Ham
·         Perzik
·         Rozemarijn
·         Basilicum
·         Peterselie
·         Slaolie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten