donderdag 17 september 2015
Bananenbrood
Ingrediƫnten
2 grote rijpe bananen
1 ei
1 eetl vloeibare honing
50 gr zachte boter
75 gr suiker
225 gr zelfrijzend bakmeel
3 eetl yoghurt
Verwarm over op 180 graden. Vet een cakevorm in met boter.
Prak de bananen. Klop ei los en roer deze door de bananen, honing erdoor.
Roer de boter met de suiker in een kom romig.
Meng het bananenmengsel door het botermengsel.
Roer een derde van het zelfrijzend bakmeel door het bananenmengsel. Voeg 1 eetl yoghurt toe. Voeg nog een derde van het meel toe en nog 1 eetl yoghurt. Voeg dan de rest meel en de yoghurt toe.
Giet mengsel in de vorm.
Bak 50-60 minuten in de oven. Laat afkoelen op een rooster.
recept Liesbeth
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)

Geen opmerkingen:
Een reactie posten