woensdag 28 juni 2017

voorgerechtje Liesbeth

                      Links zoals amuse eruit zag, rechts zoals amuse eruit hoorde te zien.

Amuse van mini hamburgertjes met rucola en cheddar.
Witbrood
400 gr rundergehakt
3 sjalotjes ( heel fijn gesneden))
1 el dijonmosterd
1el worcestersaus
80 ml tomatensalsa
Olijfolie
Cheddar kaas
Rucola
Kleine augurken
Spek

Steek rondjes uit witbrood en rooster dit lichtjes.
Meng in een kom, rundergehakt, sjalotten, mosterd, worcestersaus, 1el tomatensaus en zout en peper .
Verdeel het mengsel in kleine balletjes.(druk ze plat) Verhit olie in pan en bak op matig vuur beide kanten tot ze bruin zijn. Leg ze nog even in oven onder gril, met plakje cheddarkaas erop. Leg burger op broodrondje, daar sla op, klein stukje spek en augurk. Druk bovenste helft broodje erop en druk iets aan. Serveer warm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten