250 ml slagroom
50 g poedersuiker
250ml mascarpone
4 el aardbeienjam
500 gr aardbeien
100 gr lange vingers
2 el sinaasappellikeur
100 gr cantuccini
Klop de slagroom met de suiker in een kom stijf. Meng de mascarpone door de slagroom.
Roer de aardbeienjam los en schep het door het roommengsel. Niet gladroeren.
Was de aardbeien en maak ze schoon. Snijd de helft van de aardbeien in plakjes en halveer de andere helft.
Leg de lange vingers op de bodem van de schaal en besprenkel ze licht met de sinaasappellikeur. Verdeel 1/3 van het roommengsel over de lange vingers. Verdeel de aardbeienplakjes erover en de helft van het achtergebleven roommengsel. Hak de contuccini grof en strooi het kruim erover. Verdeel de rest van het roommengsel over de contuccini.
Garneer met halve aardbeien en bestrooi met poedersuiker. Zet tot gebruik in de koelkast.

Geen opmerkingen:
Een reactie posten