- 1 pot geroosterde paprika's, 400 g
- 4 eieren
- 2 dl crème fraise
- platte peterselie
- 1 sjalotje
- 50 g boter
- 6 velletjes filodeeg
- versgemalen peper en zout
- verwarm de oven voor op 180 gr
- zalm uit laten lekken en graatjes verwijderen
- paprika's uit laten lekken en in smalle reepjes snijden
- eieren loskloppen met de crème fraiche,
- 2 eetlepels fijn gehakte peterselie, het fijngehakte sjalotje en de peper en zout erdoor mengen
- taartvorm van 24 cm invetten
- filodeegvellen op elkaar ( met wat boter) in de taartvorm leggen, ze mogen over de rond vallen
- zalmstukjes en paprikareepjes in de taartvorm doen en eiermengsel er over gieten
- in het midden van de oven in 30 min. gaar bakken.
- direct serveren.

Geen opmerkingen:
Een reactie posten