zondag 26 november 2017

Voorafje Diana gevulde paddenstoelen

Gevulde paddenstoelen

Champignons (3 per persoon)
1 ui
1 teen knoflook
50 ml witte wijn
2 eetlepels peterselie
50 gr parmezaanse kaas
Peper en zout
Olijfolie

Paddenstoelen schoonmaken maken met keukenpapier of een borsteltje.
Stelen verwijderen en fijn snijden.
Ui en knoflook fijn snijden.
Olijfolie verhitten in de pan, hierin paddenstoelen in ca. 5 min bakken.
Uit de pan halen en in een ingevette ovenschaal leggen.
Ui, knoflook en stelen in dezelfde koekenpan bakken.
Afblussen met witte wijn. Peterselie toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.
Geheel 5 min laten inkoken.
 Paddenstoelen vullen met mengsel, bestrooien met geraspte kaas en besprenkel met olijfolie.
Geheel gratineren onder de grill.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten