Ingrediënten
•
1 aubergine
•
6 eetlepels olijfolie
•
2 bollen mozzarella (kaas, a 125 g)
•
½ zakje veldsla (a 75 g)
•
1 potje peperonata (190 g)
•
1 eetlepel balsamicoazijn
Aubergine in (minimaal 8) plakken snijden en met zout
bestrooien. In koekenpan olie verhitten en aubergineplakken in 10 min.
gaarbakken. Plakken op keukenpapier laten uitlekken. Mozzarella in 8 plakken
snijden. Veldsla over vier borden verdelen. Midden op elk bord plak aubergine
leggen. Mozzarella erop leggen en met schepje peperonata afdekken. Nogmaals
aubergine, mozzarella en peperonata erop stapelen. Balsamicoazijn om stapeltje
heen en over veldsla sprenkelen. Direct serveren.
Ik heb de aubergineplakken nog gepeperd en gezouten

Geen opmerkingen:
Een reactie posten